GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Diensten

Met als werkgebied infrastructuur, landschappelijke en stedelijke inrichting is Geo Infra een fullservice bureau op het gebied van grond-, weg en waterbouw. Wij bedienen onze klanten met deskundigheid op een breed werkveld binnen de civiele techniek.

U kunt bij ons terecht voor de volledige voorbereiding van A tot en met Z van projecten, maar ook voor onderdelen van de voorbereiding voor zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u Geo Infra inschakelen als adviseur in de beginfase van het project, voor een ontwerp of voor het opstellen van een programma van eisen. Daarnaast kunnen wij voor u de aanbesteding op basis van traditionele en/of moderne aanbestedingsvormen en het projectmanagement verzorgen. Onze specialisten nemen u graag alle zorg uit handen.

Wij hechten waarde aan het vervullen van de partnerrol met de klant en daarbij staat de communicatie centraal. Om het proces te stroomlijnen vinden wij het belangrijk om u gedurende een traject voortdurend op de hoogte te houden. Op die manier kunnen wij flexibel inspelen op veranderingen. Constructief overleg, het geven van feedback en het continu toetsen aan de gestelde randvoorwaarden tijdens een traject zijn voor ons kernpunten in het streven naar maximale kwaliteit van onze producten en het ontzorgen van onze opdrachtgever. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het beheersen van projectmanagement. Door onze ervaring rondom procedures, contracten en de technische kennis ontzorgt Geo Infra u tijdens de voorbereidingsfase in de breedste zin van het woord. 

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.