GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Beheer gemalen en pompunits

Als beheerder bent u verantwoordelijk voor de doelmatige werking van rioolgemalen en pompunits drukriolering. Maar hoe richt u het cyclische onderhoud efficiënt in? En op basis van welke indicatoren worden grootschalige renovaties geprioriteerd? Onze werkwijze biedt onderhoudsconcepten gebaseerd op de balans tussen risico’s, prestaties en uitgaven.  De unieke werkwijze biedt u voldoende ruimte, binnen de vaste concepten, om uw bedrijfswaarden te implementeren.

In de ontwikkelde werkwijze wordt de kwaliteit van de beheerstaken verhoogd, de beheerskosten verlaagd en er wordt inzicht verkregen in de prestaties van uw gemalen en pompunits drukriolering.

Het doorlopen van multi-criteria analyses voor renovatieprojecten, stelt de rioolbeheerder in de gelegenheid om  renovatieprojecten te prioriteren op basis van de werkelijke bemeten prestaties. Dit alles met het gevolg dat de doelmatige inzet van financiële middelen wordt geoptimaliseerd en bevordert.

“De werkwijze resulteert in een balans tussen risico’s, prestaties en uitgaven”

Nieuwsgierig wat deze werkwijze u oplevert? Neem contact op met één van onze adviseurs.  Zij vertellen u graag meer over dit unieke werkproces.

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie