GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
OPENBARE VERLICHTINGS- PLANNEN

Openbare verlichtingsplannen

Openbare verlichting speelt een steeds belangrijkere rol in onze huidige maatschappij. Niet alleen de sociale veiligheid en leefbaarheid worden hierdoor beinvloedt, maar ook de verkeersveiligheid wordt op een positieve wijze beinvloedt bij een goed en doordacht OV-ontwerp. Geo Infra heeft de kennis en deskundigheid in huis om verlichtingsplannen op te stellen conform de geldende richtlijnen (ROVL2011) en deze te vertalen naar RAW besteksposten.

Ontwerp

Op basis van de door de opdrachtgever aangeleverde wensen en eisen en de geldende richtlijnen (ROVL2011) ten aanzien van de openbare verlichting, kunnen wij voor u het OV-ontwerp opstellen. Als onderbouwing voor dit ontwerp worden door ons tevens de nodige OV-berekening opgesteld, welke inzicht geven in o.a. de gewenste lichtsterkte en gelijkmatigheid van licht.

Integraliteit

Doordat Geo Infra het OV-plan voor u kan opstellen, kunnen wij u een totaal en integraal ontwerp aanbieden, waarin alle civieltechnische disciplines zijn verwerkt en opgenomen. Hiermee nemen wij u de zorg uit handen om tot dit integraal definitief ontwerp te komen en is de kans op onjuiste onderlinge afstemming minimaal.

Voorbeeld Verlichtingsplan

Voorbeeld Verlichtingsplan 

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie