GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
VERKEERS- KUNDIGE ONTWERPEN & ADVIEZEN

Verkeerskundige ontwerpen & adviezen

Veilig en toepasbaar

Projecten vragen niet alleen om een passend ontwerp dat aan alle richtlijnen en randvoorwaarden voldoet, ook het verkeer heeft een belangrijke plaats in de leefomgeving. Veiligheid en functionaliteit staan voor Ingenieursbureau Geo Infra bij verkeerskundige adviezen centraal. Wij helpen u met heldere en toepasbare adviezen die getoetst zijn aan de geldende regelgeving zodat u onbezorgd een project kunt voltooien.

Het verkeer vormt een belangrijk onderdeel van onze huidige maatschappij. O.a. de verkeersintensiteiten in Nederland zorgen ervoor dat er uiterst specifieke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen gevonden dienen te worden, voor de mobiliteitsvraagstukken welke deze verkeersintensiteiten kunnen verzoorzaken. In onverleg met u als opdrachtgever zetten wij onze verkeerskundige kennis in om voor elk probleem een passend ontwerp te bieden, waarbij de veiligheid, het gebruik en tevens de duurzaamheid van de oplossing door ons niet uit het oog verloren worden.

Voorbeeld Verkeerskundig ontwerp

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.