GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
ARTIST IMPRESSIONS

Visualisaties

Omgevingsmanagement speelt een belangrijke rol in civiele projecten. Het presenteren van het eindbeeld van een reconstructie, de invloedsfeer van de aanplant van groenvoorzieningen en de beleving van het straatbeeld vanuit diverse perspectieven creƫert draagvlak binnen de organisatie van de opdrachtgever en de omgeving.

Geo Infra verzorgt voor u op een realistische wijze 3D visualisaties waarmee u mensen kunt overtuigen in het proces of kan fungeren als eindbeeld voor verschillende doeleinden. Een schets of een technische tekeningen opgewerkt tot 3D beeld en de levering van het product op verschillende presentatiewijzen (digitale presentaties, posters en bouwborden) kunnen wij voor u verzorgen.

Het kiezen van de standpunten, de juiste sfeerbeelden en advies op het gebied van kleur en materiaalkeuze geven u het gewenste inzicht in het project.

Voorbeelden visualisaties

 

Branderf te Bernisse

 
 

Markt te Kruiningen

 
 

Animatie van de visualisatie Markt te Kruiningen

Paterstuin Roosendaal


 

 
 

 Animatie van de visualisatie Havenpark te Zierikzee

 

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie