GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
UX5
GEO-AIRFLIGHT

Geo-Airflight

Geo Infra heeft, als één van de eerste in Europa, de beschikking over een eigen meetvliegtuigje, de Geo-Airflight. Met dit unieke instrument kunnen wij snel en accuraat een orthofotografie en/of 3D terrein modellering voor u verrichten.

Toepassingsgebieden

De Geo-Airflight is voor diverse doeleinden inzetbaar. Het invliegen is bruikbaar voor een groot aantal toepassingen. U kunt de Geo-Airflight onder andere inzetten voor de volgende doeleinden:

Waarom maakt Geo Infra gebruik van de Geo-Airflight?

De Geo-Airflight wordt vooraf geprogrammeerd met het te volgen vluchtpatroon. Tijdens de vlucht worden hoge resolutie luchtfoto’s van het terrein gemaakt. Deze foto’s worden bewerkt tot een orthofoto waarop een waarheidsgetrouw beeld van het terrein te zien is. Het resultaat van deze luchtfoto’s kan eenvoudig worden ingelezen en verwerkt in CAD en/of GIS systemen.

Door de geringe vlieghoogte van 150 tot 750 meter kan de Geo-Airflight onder het wolkendek blijven. Hierdoor is het systeem nagenoeg het gehele jaar inzetbaar. Ook bij moeilijk begaanbaar terrein, waar conventioneel meten niet mogelijk is, kan de Geo-Airflight zeer goed worden ingezet.

Contact

Heeft u vragen? Geo Infra denkt graag met u mee. Onze adviseurs en specialisten staan voor u klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand adres:

Geo Infra B.V.
BedrijvenPark BorchWerf
Emmerblok 18
4751 XE OUD GASTEL (Nederland)
T (0165) 349 350
F (0165) 349 379
E info@geoinfra.nl
I www.geoinfra.nl

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

MEER INFORMATIE
Meer informatie
VOLG GEO INFRA OP: