GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Meetvliegtuig

Het meetvliegtuig, de Geo-Airflight, is een geavanceerd stukje techniek welke u kunt inzetten om luchtfoto's te maken. Met de Geo-Airflight kunt u ieder gebied in kaart brengen dat u wenst; terreinen die op de gebruikelijke manier niet te meten zijn, brengt ons meetvliegtuig eenvoudig voor u in kaart. Het meetvliegtuig vliegt tot op 150 tot 750 meter hoogte en blijft zodoende ónder het wolkendek. Het meetvliegtuig is daarom het hele jaar door in te zetten.

Op basis van de luchtfoto’s kan een 3D terreinmodel gegenereerd worden. In dit 3D model zijn alle zichtbare objecten opgenomen, waardoor u de beschikking hebt over alle relevante gegevens van het terrein. Deze gegevens zijn zeer bruikbaar voor diverse ontwerpwerkzaamheden betreffende planontwikkeling.

Het meetvliegtuig kan ook worden uitgerust met een CIR-camera. Deze camera levert een inforarood compositie van het terrein op. Op basis van deze beelden kunt u de stand van de vegetatie in beeld brengen en bijvoorbeeld gewassen die zijn aangetast door ziekte eenvoudig onderscheiden.

Ook kunt u het meetvliegtuig inzetten voor het actualiseren van topografische beheerskaarten. Na een digitale bewerking, waardoor de luchtfoto’s van het meetvliegtuig worden bewerkt tot orthofoto’s, bieden de foto’s u een uitstekend beeld van het gebied. De orthogoto's geven u namelijk ook inzicht in de hoogte van alle objecten in het gebied.

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

VOLG GEO INFRA OP: