GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Geo-Airflight

In het onderstaande overzicht zijn een aantal projecten van verschillende opdrachtgevers beschreven waar Geo Infra een bijdrage met de Geo-Airflight heeft geleverd.

 • Waterschap Scheldestromen voert geslaagde pilot uit met Geo-Airflight

  Drones kunnen dijken, wegen en percelen in kaart brengen of inspecteren. Om de mogelijkheden te bepalen is bij Sint-Annaland een proef uitgevoerd, waarbij de recent versterkte zeewering door onze Geo-Airflight nauwkeurig in kaart is gebracht.

 • Invliegen depot Berkenwoude

  In opdracht van Antea Group heeft Geo Infra B.V. begin november het slibdepot van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard te Berkenwoude in beeld gebracht.

 • Le Faulion in kaart gebracht

  Eind maart 2014 heeft ons Geo-Airflight team één tot de verbeelding sprekende projectlocatie in Frankrijk in beeld gebrac.

 • Invliegen terrein Du Bois

   

  In opdracht van Du Bois Sierbestrating te Zundert, heeft Geo Infra Bv onlangs dit betreffende bedrijventerrein met de Geo-Airflght ingevlogen. Op het terrein is er een showtuin aanwezig en vindt de opslag plaats van de allerlei soorten bestratingsmaterialen en houten buitenverblijven.

 • Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden

  Geo Infra BV brengt Waterpark Veerse in kaart.

  Onlangs heeft Ingenieursbureau Geo Infra BV het terrein van het in ontwikkeling zijnde Waterpark Veerse Meer landmeetkundig in kaart gebracht door de onbemande Geo-Airflight, ons eigen meetvliegtuig uitgerust met geavanceerde 3D techniek. Deze locatie is een van de eerste in Nederland waarvoor Geo Infra BV de Geo-Airflight voor inzet.

 • Invliegen voormalig terrein ChemiePack

  5 Januari 2011 staat voor veel mensen nog helder op het netvlies. De grote brand bij ChemiePack op het bedrijventerrein Moerdijk heeft voor veel opschudding gezorgd

 • Definitieve evaluatie invliegen Maasvlakte 2

  Geo Infra heeft in augustus 2012 de Geo-Airflight pilot in opdracht van PUMA afgerond. De test met de Geo-Airflight was mede bedoeld om inzicht te verkrijgen in de kwaliteit van het hoogtemodel welke wordt gegenereerd door deze nieuwe innovatieve toepassing.