GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden

Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden
Waterpark Veerse Meer
Arnemuiden
gereed
  • Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden
  • Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden
  • Inmeten Waterpark Veerse Meer te Arnemuiden

Geo Infra BV brengt Waterpark Veerse in kaart.

Onlangs heeft Ingenieursbureau Geo Infra BV het terrein van het in ontwikkeling zijnde Waterpark Veerse Meer landmeetkundig in kaart gebracht door de onbemande Geo-Airflight, ons eigen meetvliegtuig uitgerust met geavanceerde 3D techniek. Deze locatie is een van de eerste in Nederland waarvoor Geo Infra BV de Geo-Airflight voor inzet.

Het gebied van het Waterpark Veerse Meer wordt door de specialisten van Geo Infra vóór de vlucht in het vliegsysteem geprogrammeerd. Ook de lanceer- en landing locatie moeten vooraf ingegeven worden. Verwerking van de luchtfoto’s van het ingegeven traject door Geo-Airflight, leveren een exact 3D model op van het terrein. Dit model geeft een uitermate nauwkeurig beeld van zowel het platte vlak als alle hoogteverschillen.

Het in kaart brengen van dit gebied is nodig voor het verder ontwikkelen en ontwerpen van deze recreatieve voorziening. Het kampeerterrein van de voormalige camping De Witte Raaf wordt verplaatst en er komen fraaie cottages en exclusieve recreatiewoningen bij. Dit zijn stijlvolle watervilla's geheel georiënteerd op het water en het Veerse Meer.