GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Vervaardigen splitsingstekeningen ontwikkeling plan Maarstraat

Vervaardigen splitsingstekeningen ontwikkeling plan Maarstraat
Bouwbedrijf Bogert
Zierikzee
gereed
  • Vervaardigen splitsingstekeningen ontwikkeling plan Maarstraat

In opdracht van bouwbedrijf Boogert uit Oosterland heeft Geo Infra BV diverse landmeetkundige werkzaamheden verzorgd voor het nieuwbouw en renovatie project De Maarstraat te Zierikzee.

Omdat het een project zich in de historische binnenstad van Zierikzee bevind is als eerste de bestaande situatie in kaart gebracht. Geo Infra heeft hierna het ontwerp van de architect in de omgeving ingepast. In overleg met betrokken partijen zijn de nieuw te vormen erfgrenzen vastgesteld. Deze zijn door ons ingemeten, waarna het kadaster met de meetgegevens nieuwe percelen heeft gevormd. Met de inpassing van het ontwerp heeft Geo Infra tevens de hoofdmaatvoering voor de bouw opgezet. Omdat de maatvoering van de bouw op basis van dezelfde gegevens werkt als de inpassing is zijn verschillen in stelsels hiermee van de baan. Geo Infra heeft tevens de splitsingstekeningen gemaakt voor het verticaal splitsen van 3 winkels en 4 boven de winkels gelegen appartementen.

Tevens heeft Geo Infra BV hierbij de nodige begeleiding en alle bijkomende administratieve werkzaamheden verzorgd. De werkzaamheden zijn inmiddels met succes afgerond en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.