GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Geotechniek

Onze geotechnische diensten omvatten het ontwerpen van funderingen, bouwputten en grondconstructies.

Centraal staat hierbij de mogelijkheden om deze ontwerpen in de praktijk te kunnen realiseren, met acceptabele en gecontroleerde risico's en tegen de juiste prijs - kwaliteitverhouding. Omgeving, werkruimte en grondeigenschappen zijn van grote invloed op mogelijke uitvoeringsmethoden en technieken. Door de grote betrokkenheid bij projecten tijdens de voorbereidings- en uitvoeringfase wordt een optimale aansluiting bij de praktijk van alle dag behouden.

Voor de dimensionering van de betreffende geotechnische constructies wordt gebruik gemaakt van de beschikbare binnen- en buitenlandse software pakketten (Plaxis, D-serie Deltares systems, GGU, GRLWeap). Wij bieden ondersteuning voor werkzaamheden voor onder andere infrastructurele werken en binnenstedelijke bouwontwikkelingen. Op de volgende werkgebieden bieden wij onze geotechnische diensten aan:

-          Bouwkuipen
-          Funderingstechniek
-          Ophogingen
-          Waterkeringen
-          Grondkeringen
-          Monitoring
-          Uitvoeringsbegeleiding
-          Bouwrijp maken
-          Risicoanalyse
-          Geohydrologie
-          Leidingen
-          Offshore geotechniek

Wilt u meer informatie over onze organisatie of onze diensten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0165 - 349 350 of u kunt het contactformulier invullen.

VOLG GEO INFRA OP: