GEO INFRA B.V. - Civieltechnisch Ingenieursbureau
GEO INFRA
CIVIELE TECHNIEK IN GROND-, WEG- EN WATERBOUW

Onderzoek en advies bodem

Uitgebreide onderzoek- en management services op het gebied van  bodem, asbest, water, lucht en beroepsgezondheid worden door Geo Infra aangeboden. De belangrijkste stelling bij het uitvoeren van onderzoeken is “Welk doel heeft het onderzoek en advies”. De regelgeving in Nederland verplicht opdrachtgevers onderzoekskosten te maken welke niet relevant kunnen zijn voor het project.

Door de inzet van gekwalificeerde medewerkers met wetenschappelijke en / of technologische achtergrond en jarenlange ervaring streven wij er naar een projectspecifiek onderzoek uit te voeren waarmee onnodige kosten worden voorkomen. Een praktische projectspecifieke conclusie / advies, welke door de opdrachtgever en werkvoorbereiding te gemakkelijk te interpreteren is, is altijd onze doelstelling. 

Wij bieden u ondersteuning met onderzoeks- en saneringsactiviteiten, bemalingadviezen, risicoanalyses, verzorgen van analyses. Tevens kunnen wij u adviseren over projectmanagement en het plannen, programmeren en het ontwerpen van controleprogramma’s. 

Wij ontzorgen onze opdrachtgever om de te doorlopen vergunningstrajecten uit handen te nemen.

VOLG GEO INFRA OP: